La PIADINERIA – U spálené placky
Piadina je druh tenké pšeničné placky podobné tortille, podává se přímo z pánve nebo grilu, plněná různými druhy sýrů (blue cheese, ementaler, mozzarella, edam), šunkou, zeleninou, rukolou, trhaným masem, dip uvnitř nebo vedle, možná také na sladko.., Nakrájená na trojhránky.
Měkoučká dětská piadinová roláda s čerstvým sýrem typu Lučina a šunkou.
K tomu doplňkové tapasy španělského typu, například olivy nakládané v koriandru, česneku, extra virgin olivovém oleji nebo bílý sýr balkánského typu nakládaný s kořením, cibulkou, česnekem, čerstvou feferonkou v extra virgin olivovém oleji, podávané s picoskami, nakrájené suché klobásky, švestky marinované v sherry zapečené ve slanině a další..
Sladké kousky quesady, cheesecake, ovocného koláče..
